Ruilen en retourneren


Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit producten zo snel mogelijk thuis hebt, maar ook bij ons gaat er wel eens wat mis. Die laarzen blijken niet de juiste maat, dat gele vissersjack bleek toch niet helemaal jouw kleur, je blijkt na je aankoop geen geld meer te hebben voor de bus, of de jas blijkt bij aankomst niet in goede staat te zijn. Gelukkig doen wij niet al te moeilijk over ruilen of retourneren.

Ruilen
Ruilen is altijd gratis binnen Nederland. Wanneer je erachter komt dat het product niet de maat of kleur is die je gewenst had, stuur je ons een mailtje via waterproof@makeitrain.nl. Vertel ons hierin wat je besteld hebt en waar je het graag voor zou willen ruilen. Woon je in Nederland, stuur dan het pakketje terug naar: Make It Rain BV, De Clercqstraat 62, 1052NJ, Amsterdam. Dit kan je doen bij een van de honderden PostNL kantoren. Zodra wij je zending binnen hebben, sturen we je nieuwe product toe. Woon je buiten Nederland, stuur het product dan zelf terug vanuit een postkantoor bij je in de buurt. Zodra wij het binnen hebben ontvang je gratis de nieuwe maat of kleur.

Product niet in tact
Ten eerste onze excuses, we doen ons best om alleen producten van de allerhoogste kwaliteit te verzenden, maar er kan iets misgaan met het verzenden. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk een vervangend product krijgt thuisgestuurd. Stuur ons binnen 7 dagen na ontvangst een mailtje waarin je aangeeft wat er mis is (het liefst met een foto van het defect). Woon je in Nederland, stuur dan het pakketje terug naar: Make It Rain BV, De Clercqstraat 62, 1052NJ, Amsterdam. Dit kan je doen bij een van de honderden PostNL kantoren. Zodra wij je zending binnen hebben, sturen we je nieuwe product toe. Woon je buiten Nederland, dan e-mailen we jou een verzendlabel dat je op de doos kan plakken. Je kunt het pakketje vervolgens bij een lokaal postkantoor afgeven. 

Retourneren
Misschien was die jas toch niet wat je ervan verwacht had, of blijk je na je aankoop geen geld meer te hebben voor het avondeten. Je kan je aankoop dan altijd weer retourneren. We brengen dan wel verzendkosten in rekening. Woon je in Nederland, dan brengen we hiervoor €5,- in rekening. Woon je buiten Nederland, dan dien je zelf de verzendkosten te betalen.

Vanuit Nederland kun je het pakketje terugsturen naar: Make It Rain BV, De Clercqstraat 62, 1052NJ, Amsterdam. Dit kan je doen bij een van de honderden PostNL kantoren. Zodra wij je zending binnen hebben, storten we het aankoopbedrag minus verzendkosten terug op je rekening. Woon je buiten Nederland, stuur het pakket dan naar onderstaand adres. Zodra we het terug hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. 

Make It Rain BV
De Clercqstraat 62
1052NJ, Amsterdam
Nederland

Mocht je vragen hebben over ons ruilbeleid, stel deze dan via waterproof@makeitrain.nl, of bel ons op +31 (0)616 334 612.

Make It Rain. Don't just face it. Embrace it.